понеділок, 26 липня 2010 р.

Незабутня зустріч в Кастель-Гандольфо!

Неділя, 25 липня, Мати Генеральна,15 Сестер Генеральної Ради, нові Інспекторки були присутні на молитви Ангел Господній, яку читав Папа у дворі Апостольського палацу в Кастель Гандольфо. Присутність груп з різних країн світу і багато молодих людей, збільшили у всіх радість у приналежності до християнської громади та збільшили надію живого християнства, незважаючи на тіні і проблеми.
Після свого слова скерованого до всіх присутніх, Папа так привітав нашу групу: "Я радий привітати досить велику групу Дочок Марії Помічниці Християн тут присутніх, які походять з Африки, Південної Америки, Азії і Європі, і бажаю їм плідної зустрічі"

"Що зацікавило нас – розповідали присутні – це було те, що Мати Генеральна, яка сиділа в першому ряду поруч з двома єпископами, в якийсь момент зникла з подвір’я аудієнції. Коли ми поверталися додому, нас наздогнала Мати, яка сяяла від радості, бо мала щастя і благодать привітати Папу особисто".
Таким чином вона мала можливість особисто запевнити Папу в любові, щоденній молитві і вірності йому кожної Сестри Салезіянки. У благословенні Папи, отримані з вірою і глибокій єдності зі всім Згромадженням, всі Салезіянки світу були присутні!

за матеріалами infoline

Немає коментарів:

Дописати коментар